Dogodki

Nekaj utrinkov in nepozabnih spominov na dogodke prežete z navdušenjem, spoštovanjem in adrenalinom. Težko je lepše.

Maranello

Bila je posebna radost, prežeta z navdušenjem, spoštovanjem ter adrenalinom. To je občutil sleherni navzoči ob tri dnevnem obisku Maranella, rodnega kraja Scuderie Ferrari ter piste po kateri se je peljalo že nešteto lepotcev s "črnim vrancem", Ferrarijeve steze v Fioranu.

V foto reportaži si lahko ogledate utrinke s tega nepozabnega obiska iz leta 2001.

Nova Gorica

Na pobudo občudovalcev Ferrarijevih jeklenih konjičkov, se je julija 2003 v Sloveniji zgodil International Ferrari Festival Nova Gorica. Na tem tri dnevnem mednarodnem srečanju pa je bilo vse prej kot dolgočasno in tiho. Ravno nasprotno.

Vabimo vas, da si ogledate foto reportažo in okusite vse lepo, ki se je tisti konec tedna zgodilo v Novi Gorici, na gradu Zemono ter v Postonjski jami.

Otočec

Zgodilo se je julija leta 2001, International Ferrari Festival Otočec. Med vsemi jeklenimi lepotci je bilo moč občudovati tudi Ferrari 412i, ki je bil last avstrijske nacionalne televizije, na njemu pa je bilo preko 230 podpisov znanih oseb. Avto je bil novembra 2001 prodan na dražbi v Schönbrunn-u, z naslovom "Licht ins Dunkel" oziroma "Luč v temi", na kateri je s svojim delom sodeloval tudi Boris.

 

 

 

CopyRight © 2004-2023 FerrartGlass.com, vse pravice pridržane