O avtorju

Boris, prijatelji ga kličejo Bora, je že vrsto let navdušen nad lepoto in popolnostjo "črnega vranca" in avtomoto športa na splošno. To strast mu je uspelo združiti z njegovo drugo ljubeznijo. Slikanjem.

Boris je samouk, ki je zacel s klasičnimi tehnikami izražanja, kot so oglje, pastel, grafit, akril in olje na platnu. Sčasoma pa je s pomočjo radovednosti in domišljije, preko poskusov, odkril sebi najljubšo tehniko, ki jo preprosto imenuje 3D GLASS. Ta način slikanja ali bolje rečeno "kapanja" na steklo, omogoča trodimenzionalno vizualno dojemanje slike. Slikanje, v grobem, poteka tako, da se na sprednjo in zadnjo stran stekla, s kapanjem nanašajo različne plasti barve za steklo.

Boris tako ustvari visoko realnost slike in težko je ostati ravnodušen ob pogledu na njih. Še posebno, če sliko bogati motiv, kjer so združeni samo najlepši ideali. Drznost. Užitek. Lepota.


Ljubitelji avtošporta so Borisu, s priznavanjem in podporo pri njegovem ustvarjanju, omogočili že mnogo lepih in nepozabnih trenutkov, za kar jim je iskreno hvaležen.


g. Max Theilor, mož zaslužen za doživetje nepozabnega obiska v Maranellu in Fioranu.


g. Heribert Kasper je povabil Borisa k sodelovanju pri dražbi "Licht ins Dunkel". (Heribert Kasper lastnik Autosalona Oberlaa)


g. Drago Stanovnik, župan občine Brezovica ob sprejetju slike z občinskim grbom.

 

CopyRight © 2004-2023 FerrartGlass.com, vse pravice pridržane